Nyheter

2019-02-13

ENTEA nyrekrytering: Frida Wistrand!

ENTEA förstärker sin T-profil med ytterligare en senior konsult med verksamhetskunskap och SAP-expertis.

Frida har arbetat med SAP, med fokus på inköp och lager sedan 2006. Frida kommer närmast från Mölnlycke Health Care, där hon arbetat som Service-ägare på företagets globala IT-avdelning. Utöver rollen som Service-ägare med ansvar för Source/Procurement har Frida tagit roller som Business Analyst och Testledare i projekt med fokus på inköp och lager. Innan tiden på Mölnlycke arbetade Frida som Senior SAP-konsult för Capgemini i olika roller under ett flertal år för kunder inom branscher som Automotive, kemi och tillverkande industri m.m.

Varmt välkommen önskar vi på ENTEA!

 

2019-01-28

Nya affärer – SAP S4 utbildning

ENTEA har fått i uppdrag av ett globalt tillverkande företag att ta fram och genomföra en SAP S4 utbildning i flera steg. Primär målgrupp är ett 30-tal personer från SAP center och från verksamhetssidan, men kan utökas efter behov. SAP S4 är ett av ENTEAs fokusområden där vi genomför paketerade lösningar och utbildningsinsatser för att hjälpa kunder att ta sig an den senaste versionen av SAPs affärssystem.

 

2019-01-10

Nya affärer – Inköpsenkät/analys

ENTEA har fått i uppdrag av ett större företag inom Automotive att genomföra en analys kring användningen av system för indirekt inköp kopplat till affärssystemet SAP.

Analysen pågår och 13 större bolag medverkar i dagsläget, för den som vill vara med är dörren inte stängd. De som medverkar får sedan tillgång till analysens resultat och så här långt är det till en del överraskande upptäckter. Inköpsområdet är ett av ENTEAs fokusområden både vad gäller verksamhet och IT relaterade processer kopplade till affärssystem. Vi kan ta oss an uppdrag från strategi till operation, inom management till IT (implementeringar, effektiviseringar och support).

 

2019-01-10

ENTEA nyrekrytering: Pia Ulander

ENTEA förstärker sin T-profil med ytterligare en senior konsult med både verksamhetskunskap och SAP expertis. Pia Ulander är en senior konsult och projektledare med lång erfarenhet av IT- och verksamhetsprojekt. Hon har en bakgrund som ekonomichef och controller med både svensk och internationell erfarenhet. Pia brinner för change management och dess betydelse för olika typer av förändringar i organisationer.

Pia kommer närmast från Acando där hon under många år arbetat som projektledare, application manager, service manager, resource manager och team lead. Hon etablerade även Acandos supportfunktion inom SAP och drev den under ett flertal år. Varmt välkommen önskar vi på ENTEA!