Nyheter

2018-12-07

ENTEA önskar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Ett stort tack till alla kunder och samarbetspartners för ett fantastiskt år! Vi drivs av att skapa kundnytta och leverera kvalitet genom vår T-profil, vi ser fram emot ett spännande 2019.

Detta år skänker vi ett bidrag till Unicef i form av ett antal svältkatastrofpaket.

 

2018-09-03

Nya affärer – Projektledning och förändringsledning

ENTEA har med sin T-profil (verksamhets- och IT kompetens) och erfarenhet inom projektledning tagit sig an en ny kund som jobbar med automatisering för tillverkande industri. Uppdraget är att projektleda en vidareutveckling av SAP lösning och förändringsledning för förvärvat bolag i väst Sverige.

2018-06-19

ENTEA afterwork med seglartema 

ENTEA afterwork 180615 i utkiken med seglartema. Stort tack till alla kunder och medarbetare som tillsammans med oss i fredags firade att Volvo Ocean Race båtarna ankommit till Göteborg. Det blev en riktig höjdare 80 meter över havet med utsikt över Race Village. En av Sveriges främsta seglare Hans Wallén och ENTEA's Lennart Svantesson tog oss med på en resa in i seglarens värld.

2018-04-25

ENTEA nyrekrytering: Andreas Lindström

Andreas Lindström

ENTEA förstärker sin T-profil med en medarbetare som kombinerar verksamhetskunskap och projektledning kopplat mot SAP. Med en business management utbildning i bakgrunden har Andreas Lindström tidigare jobbat med större förändringsprojekt och SAP implementeringar. Han har främst erfarenhet från tillverkningsindustrin i branscher som telekom och geotermi. Hans kompetensområde sträcker sig mellan allt från Business Analyser till implementering av SAP moduler så som CRM, EWM och ERP. Andreas kommer närmast från Pemtec AB där han varit och jobbat med att strukturera, standardisera och digitalisera deras supply kedja. Tidigare jobbade Andreas i många år på Ericsson där han bland annat ansvarat för en större strategisk omstrukturering av bolagets produktgaranti hantering.

Varmt välkommen önskar vi på ENTEA!

2018-04-09

SAPSA inköpsfokusgruppsmöte 17 april

SAPSA’s fokusgrupp för inköp bjuder in till ett möte runt inköp och SAP i Läppstiftet i centrala Göteborg.Ta del av nyheter i Aribas Roadmap , framtiden inom S4 HANA Procurement och ENTEAs trendanalys inom inköp. 

Anmälan via SAPSAs hemsida i bifogad länk:  http://www.sapsa.se/event/inkops-fokusgruppsmote

Hittills 36 anmälda från 18 olika företag.
Välkommen!

2018-03-19

ENTEA nyrekrytering: Marie-Louise Dahlström

Andreas Lindström

ENTEA förstärker sin T-profil med ytterligare en medarbetare som kombinerar verksamhetskunskap och SAP expertis. Marie-Louise Dahlström är en senior konsult med lång erfarenhet av SAP. Från början en civilekonom som varvat arbete som controller/CFO med arbete som konsult. Med erfarenhet av arbete inom kemisk, livsmedels- och medicinsk industri har hon deltagit i ett stort antal implementeringar och projekt i dessa branscher. Marie-Louise kommer närmast från Semper AB där hon arbetat som produktionscontroller och drivit att antal SAP BI projekt som projektledare.

 

Varmt välkommen önskar vi på ENTEA!

2018-02-07

Nya affärer - Lösningsarkitekter

ENTEA har med sin T-profil och kompetens inom SAP/ERP påbörjat ett antal nya lösningsarkitektuppdrag under januari.

• Lead Architect roll inom logistik hos en befintlig kund inom Automotive.
• SAP logistik uppdrag hos en befintlig kund inom Automotive.
• SAP finans engagemang hos en ny kund inom sjukvårdsbranschen.