Nyheter

2016-12-12

ENTEA nyrekrytering - Mikael Olsson

ENTEA bygger vidare på T-profilen med fler konsulter som har verksamhetskunskap och SAP erfarenhet.

Mikael är en kompetent, målinriktad projektledare inom logistik och inköp, med erfarenheter från process ledning, analys, förändringsarbete, verksamhetsförbättringar och globala SAP integreringar/implementeringar. Som black belt inom 6-sigma har Mikael ett starkt fokus på kvalitet, helhetssyn och fakta som grund för beslut.
 
Mikael kommer närmast från petrokemi industrin, där han arbetat sex år som global Process expert inom inköp, tidigare erfarenheter från finns också från 15 år inom Volvo Group och Volvo Cars i olika funktioner.

Varmt välkommen önskar vi på ENTEA!

2016-12-05

Nya affärer - Supply Chain Excellence projekt

ENTEA har fått förtroendet att bedriva ett förändringsprojekt inom Supply Chain Excellence hos ett tillverkande företag i Göteborg. Fokus kommer att vara på verksamhetssidan inom Supply Chain i Göteborg och Stockholm med en projektstart i januari för ett team av konsulter

ENTEAs samlade kompetens inom verksamhet och IT/ERP (som vi kallar T-profilen) tillsammans med synen på kundnytta och ett annorlunda upplägg för genomförande var några av de avgörande faktorerna.

2016-10-12

Nya affärer - Testledning inom SAP/ERP

ENTEA har med sin T-profil (djup inom verksamhetskompetens och IT) samt kompetens och erfarenhet inom test och SAP vunnit ett antal affärer efter sommaren.

Några av uppdragen är hos ett globalt retail företag och ett globalt tillverkande företag med ansvar kring testledning och tillhörande faser inom SAP och ERP.

2016-10-04

ENTEA nyrekrytering - Anders André

ENTEA stärker sin T-profil inom Verksamhetsutveckling och SAP med fler konsulter. Anders har en stark erfarenhet inom SAP implementation och Processutveckling kombinerat med stort lösnings-fokus främst inom logistikområdet. Anders kommer närmast ifrån Accenture där han arbetat inom Test- och projektledning samt processutveckling inom e-handel för konsumentprodukter. Anders har med sig erfarenheter från stora och integrations-tunga SAP implementationer och globala utrullningar levererade med hjälp av globala team. Varmt välkommen önskar vi på ENTEA!

2016-09-27

Föreläsning Jeanette Stenquist

ENTEA genomförde idag ett kundevent högst upp i Läppstiftet där Jeanette Stenquist berättade om hur hon jobbar med målsättningar, övervinner hinder och vikten av att aldrig ge upp. ENTEA sponsrade bla hennes klättring till toppen av Kilimanjaro tidigare i år. Hon har trots ett antal autoimmuna sjukdomar lyckats med att både bestiga Kilimanjaro och genomföra Kalmar Ironman. Det handlar inte om hur snabbt man gör något utan om att följa planen och att göra det utan att ge upp! Stort tack Jeanette för all din inspiration och tankvärda insikter och tack till alla deltagare för en intressant diskussion.

2016-09-19

Ny affär - ENTEA stödjer ett tillverkande företag för en global produktion

ENTEA har tidigare hjälpt kunden i de inledande faserna kring utvärdering av sin befintliga SAP installation och agerat rådgivare vid planeringen av införande och utrullning av en ny lösning. ENTEA har nu även fått förtroendet att stödja både IT- och verksamhetssidan med SAP expertis inom produktion och Automotive. Initialt gäller det en lösning med stöd för produktion inom Europa, men lösningen kommer inom kort att utvidgas till att även omfatta produktion i Asien. Bredden och djupet i uppdraget gör att det passar utmärkt med vår T-profil.

2016-09-05

ENTEA nyrekrytering - Stefan Jaxelius

ENTEA förstärker sin T-profil med ännu en senior konsult som kombinerar verksamhetskunskap och SAP expertis. Stefan är en lösningsorienterad SAP konsult med lång erfarenhet av ERP implementeringar inom olika branscher. Stefan kommer närmast från Volvo Group där han arbetat i olika projekt med fokus på konsolidering, försäljning och ekonomi.Stefan har över 10 års erfarenhet av SAP R/3 och har tidigare arbetat som konsult på IBM och Volvo IT. Varmt välkommen önskar vi på ENTEA!

2016-08-24

ENTEA nyrekrytering - Caroline Didriksson

ENTEA förstärker sin T-profil med ännu en duktig konsult som kombinerar verksamhetskunskap och SAP expertis. Caroline Didriksson är en driven SAP Basis konsult med en lång erfarenhet av SAP implementeringar på olika plattformar, nu senast på HANA. Caroline kommer närmast från Volvo IT/HCL där har hon bland annat haft tekniskt ansvar för SAP infrastruktur för flera bolag inom Volvo AB med fokus på proaktivt arbete bla annat genom MAI. I hennes roll som systemansvarig arbetatde hon också tätt med Solutions leads. Hon var även delprojekt ansvarig för HANA migrering och en Master Finance SLO migrering. Caroline har mer än 15 års erfarenhet av SAP Basis och har tidigare arbetat bland annat för Försvarsmakten, Logica och Volvo IT . Varmt välkommen önskar vi på ENTEA!

2016-07-08

Entea tackar alla - kunder & partners - för det förtroende vi fått hittills 2016!

Nu går vi på Entea på en välbehövlig semester och laddar batterierna för en händelserik höst med många spännande uppdrag och aktiviteter. Glad sommar! Njut av värmen och ät mycket glass. Vi ses i augusti!

2016-06-10

Ny affär - ENTEA hjälper företag med CRM upphandling och installation

ENTEA hjälper ett företag i saneringsbranschen att upphandla och implementera ett CRM verktyg i sin verksamhet. Inledningsvis en mindre molnbaserad lösning som sedan kommer att rullas ut inom koncernen. ENTEA har tidigare hjälpt samma kund med tjänster inom verksamhetskonsulting för att centralisera och effektivisera sitt tjänsteutbud.

2016-05-04

SAPSA vårimpuls 28/4 i Malmö

ENTEA var sponsor och utställare på SAPSA vårimpuls i Malmö den 28 april.
Läs mer på SAPSA IMPULS.

I vår monter stod Patrik Hansson och Erik Karlsson och berättade om hur vi jobbar med vår T-profil för att skapa kundnytta och leverera med kvalitet inom SAP och verksamhetskonsulting.

Vinnare i vår T-puzzel tävling var Magnus Hedman från Stora Enso.
Stort grattis! Du belönas med en apple TV från Macforum.

2016-04-12

ENTEA nyrekrytering - Erik Karlsson

ENTEA förstärker sin T-profil med fler duktiga konsulter som kombinerar verksamhetskunskap och SAP expertis.

Erik Karlsson är en lösningsorienterad SAP konsult med en lång erfarenhet av SAP implementeringar inom automotive. Erik kommer närmast från Volvo Group där han arbetat i olika arkitektroller med fokus på såväl produktion, materialhantering och inköp, som controlling-processen och integration.

Erik har över 15 års erfarenhet från bil- och tillverkningsindustrin och har jobbat med både mer renodlat SAP-orienterade lösningar och med mer komplexa och integrationstunga systemmiljöer..

Varmt välkommen önskar vi på ENTEA!

2016-02-15

Jeanette tog sig till toppen av Kilimanjaro

Jeanette Stenquist nådde toppen av Kilimanjaro under sin expedition till Afrikas högsta berg. Under januari 2016 sponsrade ENTEA expeditionen vars syfte var att intressera och inspirera människor med autoimmuna sjukdomar att orka kämpa lite mer. Expeditionen leddes av Ola Skinnarmo och ett reportage kommer att visas senare på Sveriges Television. 

Vi på ENTEA gratulerar Jeanette till en fantastisk prestation.

2016-01-14

Ny affär - ENTEA hjälper företag i medicin branschen att driftsätta SAP finanslösning

ENTEA hjälper ett danskt företag i medicin branschen att implementera och driftsätta en SAP finanslösning. Vi har tidigare stöttat verksamheter i andra länder inom samma koncern. Med vår T-profil hjälper vi både verksamhets- och IT sidan med rådgivning, konfigurering, stöd och utbildning.

2016-01-05

ENTEA sponsrar Jeanette Stenquists expedition till toppen av Kilimanjaro

ENTEA sponsrar Jeanette Stenquists expedition till toppen av Kilimanjaro (17/1 – 27/1). Jeanette har flera autoimmuna sjukdomar men vägrar låta dem stå i vägen för hennes äventyrslust och vill med den här expeditionen intressera och inspirera andra med liknande sjukdomar att orka kämpa lite mer. Expeditionen som leds av Ola Skinnarmo kommer att filmas och ett reportage kommer sändas på Sveriges Television.

Gör som oss och följ Jeanettes resa mot toppen här:
Hemsida/blogg: www.trihealth.nu
Instagram: https://www.instagram.com/jeanettetrihealth/

 Vi på ENTEA önskar Jeanette lycka till!