Nyheter

2015-11-26

Ny affär - ENTEA hjälper en kund att förbereda sig för global produktion

ENTEA hjälper en kund att förbereda sig för en framtida expansion med fokus på global produktion och SAP som affärssystem. ENTEA stödjer kunden på flera sätt för att de ska lyckas med sin expansion: Analys av ekonomiprocesserna Utvärdering av verksamhetens beredskap för en expansion till global produktion Rådgivning och stöd i arbetet med att utvärdera SAP-lösningen

2015-11-23

Vinnare i tävling på SAPSA Impuls i Stockholm

ENTEA medverkade på SAPSA Impuls på Stockholmsmässan i förra veckan. I år var ENTEA, förutom sponsor och utställare på mässan, även keynote-talare på mässans andra dag tillsammans med vår kund Caverion. Caverions CIO, Olle Jonsson hade en uppskattad presentation om Caverions arbete med digitalisering och SAP. I vår monter hade vi en tävling som handlade om hur mycket kunskap väger och man skulle gissa vikten på T-Profilen. Vinnare Dag 1 var Anders Jerenius från Siemens och Dag 2 var Madeleine Bagge från Försvarsmakten. Stort grattis till er! Anders vinner en Apple TV och Madeleine en Airport Express från Macforum.

2015-10-27

ENTEA letar efter fler seniora konsulter som vill utveckla sin T-profil.

Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster runt SAP och Affärsutveckling. Vi söker dig som är senior Management- och/eller SAP-konsult och som som vill ta steget vidare i din karriär.
Vi är ett modernt företag som opererar agilt och drivs av att skapa kundnytta. Kvalitet är vår högsta prioritet. Läs mer på www.entea.se under Karriär

2015-10-15

ENTEA är sponsor och keynote-talare på SAPSA IMPULS tillsammans med Caverion

Den 17-18 november är det återigen dags för ENTEA att medverka på SAPSA IMPULS på Stockholmsmässan i Älvsjö, vilket är Sveriges största SAP-event. På mässan, där både SAP-användare och SAP-partners deltar, kan man ta del av det senaste och bästa inom SAP. Läs mer på SAPSA IMPULS 2015

ENTEA är sponsor och utställare på mässan och har denna gång även förmånen att vara keynote-talare på mässans andra dag tillsammans med vår kund Caverion. Olle Jonsson, CIO på Caverion, kommer att prata om Caverions satsning på digitalisering och om hur Caverion arbetar med att få till en enhetlig service- och projektmodell genom att rulla ut SAP i hela bolaget.

Kom gärna och besök oss i vår monter för att diskutera SAP och T-Profil samt tävla om fina priser från Macforum.

2015-08-18

Ny affär – Good to Great

ENTEA hjälper ett företag i saneringsbranschen att analysera och effektivisera sin verksamhet över Sverige. En processgenomgång och ett förändringsarbete som siktar till att få ett högt värde på ett antal viktiga KPI:er, going from good to great.

2016-08-18

ENTEA nyrekrytering - Olof Meyer

Efterfrågan på våra tjänster och projekt gör att vi fortsätter att stärka vår “T-profil” inom verksamhetskonsulting och SAP. Olof Meyer är en lösningsorienterad SAP konsult med en lång erfarenhet av SAP implementeringar.  Olof kommer närmast från Volvo Group där han arbetat i olika arkitektroller med fokus på finansprocessen. Olof har flera års erfarenhet från bilindustrin och verksamhet med inriktning på snabbrörliga konsumentprodukter.

Varmt välkommen önskar vi på ENTEA!

2015-07-16

ENTEA önskar trevlig sommar

ENTEA önskar kunder, partners och alla andra en trevlig sommar.

Bilden intill är från GP-golfen där  ENTEA:s lag, efter ett starkt kval, till sist slutade på 27:e plats av totalt 200 registrerade. 

2015-07-01

ENTEA bidrar till en lyckad SAP implementation

ENTEA har under 2014 - 2015 supporterat en kund inom fordonsindustrin med en implementation av en global SAP-lösning bestående av Supply Chain och Finansiella processer. ENTEA supporterade med SAP-kompetens och verksamhetskunskap inom dessa områden under både implementationen och efter go-live. SAP-lösningen är nu i full drift och används av flera tusen användare över hela världen.

2015-05-21

Vinnare tävling SAPSA Impuls

Igår medverkade ENTEA på SAPSA vårimpuls på Handels i Göteborg.
Intressanta föredrag av SAP och mingel av kunder och leverantörer i mässhallen.

I vår monter hade vi en puzzeltävling där det handlade om att bygga sin T profil.
Snabbast var Stefan Eriksson från Sandvik och Steffen Kolb från SKF.
Stort grattis till er, Stefan du vinner en apple tv och Steffen en airport Express från Macforum.

2015-06-12

ENTEA sponsor på SAPSA Impuls i Göteborg 20/5

ENTEA är sponsor till SAPSA Impuls i Göteborg, mässan äger rum på Handelshögskolan den 20 maj. Läs mer om Sapsa vårimpuls Besök oss i vår monter och prata med oss om era utmaningar i den digitala transformeringen, hur vi skapar affärsvärde och länkar ihop verksamhet och IT. Vad har du för T-profil? Tävla om priser från Macforum.

2015-05-07

Nya affärer - verksamhetsstöd SAP finans

ENTEA har under april inlett två nya åtaganden där vi hjälper kunder med införande och utveckling av deras SAP lösning. Båda uppdragen är inom finansområdet där vi med vår T-profil kombinerar verksamhetskompetens och SAP expertis för att stötta både den svenska enheten och det europeiska moderbolaget.

2015-03-30

Artikel om ENTEA i Svensk Leverantörstidning

I Svensk Leverantörstidning nr2 den den 2 mars 2015 så finns en artikel om ENTEA AB. Stefan Carewall har intervjuat VD Martin Karlsson. 

Länk till artikel.
http://issuu.com/hexanova/docs/2015_slt-2_low/46

2015-03-16

ENTEA växer med nya konsulter - Viktoria Fagerfjäll

ENTEA stärker sin T-profil ytterligare inom verksamhetskonsulting. Viktoria Fagerfjäll är en drivande och resultatorienterad verksamhetskonsult som börjat på ENTEA den 2 mars. Viktoria kommer närmast från BearingPoint där hon bland annat arbetat med förändringsledning, processförbättringar och projektledning inom ett flertal olika industrier.

Varmt välkommen önskar alla på ENTEA.

2016-02-27

Ny affär - Rådgivning och verksamhetsutveckling

ENTEA har nytt managementkonsultuppdrag hos en kund baserad i Stockholmsområdet med verksamhet inom tillverkning och logistik.

ENTEA stödjer kunden på flera nivåer för att nå sina tillväxtmål:

Rådgivning för styrelse och företagsledning

Stöd i utveckling av koncernens förädlingskedja

Utformning av strukturer och verktyg för att prioritera, driva och följa upp aktiviteter och projekt inom verksamhetsförbättring

2015-02-18

Ny affär - ERP utvärdering och rådgivning

ENTEA har genomfört en ERP utvärdering av pågående SAP template utrullningsprogram för en global koncern inom tjänstesektorn.

Resultatet från leveransen inkluderade både företags- och IT-perspektiv, med förslag på förbättringar.

Studien var ett första steg i en fortsatt rådgivningsprocess.