Karriär

ENTEA söker fler medarbetare som vill börja hos oss och utveckla sin T-Profil! Vi letar efter dig som har verksamhetskompetens i kombination med teknisk expertis inom IT och förmågan att omvandla detta till innovativa lösningar tillsammans med våra kunder.

 

Vad ENTEA erbjuder Dig

 • Mycket konkurrenskraftiga villkor
 • Skickliga kollegor och tillgång till forum för utbyte av idéer och möjligheter att växa som konsult
 • En entreprenöriell och agil arbetsmiljö
 • Sysselsättningen i ett företag som använder de mesta av sin vinst för att belöna konsulter och återinvestera i vår egen utveckling
 • Minimal byråkrati
 • Platt organisation - Möjlighet att delta och påverka bolagets strategi och beslut

 

Några ord från vara medarbetare

Patrik Hansson
Verksamhetskonsult och projektledare

"Min roll är som verksamhetskonsult och jag jobbar för närvarande i ett kombinerat uppdrag som projektledare och systemägare på IT-sidan hos en av våra större kunder. Jag har varit med på ENTEA:s resa sedan starten för fem år sedan och har haft chansen att bidra i flera spännande och vitt skilda projekt. Det jag uppskattar mest med ENTEA är mina vassa kollegor och möjligheten att vara med och forma företagets inriktning."

Erik Karlsson
Senior SAP arkitekt

"Jag har sedan 20 år jobbat med SAP i olika roller. Ursprungligen som användare, men absoluta merparten som SAP-konsult och/eller arkitekt. Och alltid med någon koppling till Automotive-branschen. För närvarande har jag ett uppdrag där jag ingår i en mindre grupp som jobbar med att ta fram framtida strategi för SAP-användandet inom bolaget, att utvärdera var, och i så fall vilka, SAP-produkter som skulle kunna ersätta befintliga äldre system, eller användas för nya processer. Vi säkerställer även att både befintliga och nya SAP-lösningar följer globala riktlinjer och designas så att de kan återanvändas och givetvis så att de ger största möjliga värde och nytta för verksamheten.

Jag började jobba på ENTEA för närmre tre år sedan och har trivts sedan första dagen. Framförallt uppskattar jag den platta organisationen, där alla är delaktiga och engagerade, alla får vara med och påverka, och där gemensamma beslut kan genomföras direkt. Storleken på organisationen gör också att vi alla känner varandra och att det alltid finns hjälp och stöd att få, från personer med olika bakgrund och med en enorm sammantagen kunskap."

Marie-Louise Dahlström
Senior SAP konsult

"Jag är ekonom och har haft operativa roller som ekonomichef och controller. Har alltid varit intresserad av IT system som stöd åt verksamheten och kom tidigt med i olika projekt på området i min roll som ekonom. Min erfarenhet av SAP är lång och bred då jag jobbat både som användare/beställare och applikationskonsult. Uppdragen som konsult har varierat och jag har haft roller både som projektledare och Business Analyst. I nuvarande uppdrag är jag länken mellan verksamheten och IT. Hjälper verksamheten med kravställning och rådgivning och kvalitetssäkrar lösningen från IT-leverantören.

Jag har varit anställd på Entea sedan 2018 och uppskattar den platta organisationen och den möjlighet till delaktighet och påverkan på bolagets utveckling som erbjuds i ett mindre bolag. Jag uppskattar mycket känslan av gemenskap och att vara omgiven av erfarna och kompetenta kollegor som alltid finns till hands vid behov.

"

Anders André
Testledare och SAP konsult

"Jag sitter för närvarande på en roll hos en av våra större Göteborgskunder med projektledning och kvalitets-koordinering i ett systemimplementationsprojekt. En rolig roll i en mindre del av kundens organisation vilket gör att man får vara inblandad i många olika delar av både organisationen, processerna och systemet. För drygt ett år sedan började jag på ENTEA efter att tidigare arbetat 5 år på bland annat Retail- och Telecomkunder som SAP konsult inom sälj/logistikområdet på Accenture. 

Att gå från en sådan jätteorganisation till ett mycket mindre företag som ENTEA har varit väldigt kul och spännande! Den platta och dynamiska organisationen som ENTEA har är väldigt motiverande och bär många roliga utmaningar, där man på ett väldigt tydligt sätt kan vara med och påverka både sin egen, men även företagets riktning och utveckling."

Carina Wockatz
Senior SAP konsult

"Jag bytte arbetsinriktning från drygt 10 års erfarenhet inom sjukvården mot nu 20 års erfarenhet av SAP både som användare och konsult främst med fokus på FI/CO. Jag har deltagit i flera stora internationella SAP projekt och mindre lokala både på verksamhets- och IT sidan och ibland som en länk mellan verksamheten och IT. Idag arbetar jag i en roll inom finans i ett större utrullningsprogram hos en av våra stora kunder i Göteborg sedan ett par år tillbaka. Jag uppskattar att jobba i projektform och samspelet med andra människor, att jobba med problemlösning och skapa effektivitet. År 2014 började jag på ENTEA och kom närmast från Volvo Cars där jag arbetade i en verksamhetsroll inom finans. Jag uppskattar ENTEA's korta och snabba beslutsvägar, kompetenta kollegor och den gemytliga stämningen."

Magnus Olofsson
Senior SAP konsult

"Har en bakgrund som IT konsult och Custom-Fit golfklubbsbyggare, gav mig in i SAP branschen 2007. Arbetar som teknisk konsult inom SAP och arbetet är oftast mycket varierat och utmanande.Den tekniska utvecklingen inom SAP’s produkter går idag i ett oerhört tempo, vilket ställer stora krav på förmågan att hela tiden lära sig nya saker. Har jobbat med de flesta av produkterna inom SAP’s NetWeaver plattform hos både mindre och globala kundföretag. Har idag uppdrag som NetWeaver Expert hos en av våra större kunder i Göteborg.

Är en doer och tycker om att få saker att hända, gillar att jobba i team och utvecklas tillsammans med andra människor och att leverera med kvalitet. Har varit med på ENTEA’s resa sedan starten 2012 och jobbade innan dess på Logica som SAP konsult. Att vara anställd på ett mindre bolag ger möjlighet att vara med och påverka, både din personliga utveckling och företagets framtid och utveckling. Ofta diskuteras saker i grupp när strategiska beslut skall fattas och här är allas åsikter och idéer är värdefulla."

Vi söker just nu

Senior Konsult

 • Gedigen erfarenhet av managementkonsulting, affärssystem (främst SAP) eller Digitalisering
 • Erfarenhet av affärsutveckling, företrädesvis i en chefsposition
 • Erfarenheter från både större och mindre projekt och IT-implementeringar
 • God förmåga att analysera och förstå affärsprocesser
 • Som person bör du vara lyhörd, analytisk, konstruktiv och gilla att arbeta för våra kunders bästa
 • Du ska kunna arbeta i team såväl som individuellt
 • Förmåga att arbeta nära våra kunder
 • Resbarhet är önskvärt

 

Konsult

 • Några års erfarenhet som konsult eller ERP (främst SAP)
 • Erfarenhet av att arbeta i projekt
 • Intresse för och förmåga att förstå affärsprocesser
 • Du ska kunna arbeta i team såväl som individuellt
 • Önskan att bli en konsult med en stark T-profil
 • Resbarhet är önskvärt

   

Om du är intresserad vänligen kontakta:

Martin Karlsson, VD
Mail: martin.karlsson@entea.se
Telefon: +46 72 500 9080