Karriär

ENTEA söker fler medarbetare som vill börja hos oss och utveckla sin T-Profil! Vi letar efter dig som har verksamhetskompetens i kombination med teknisk expertis inom IT och förmågan att omvandla detta till innovativa lösningar tillsammans med våra kunder.

 

Vad ENTEA erbjuder Dig

 • Mycket konkurrenskraftiga villkor
 • Skickliga kollegor och tillgång till forum för utbyte av idéer och möjligheter att växa som konsult
 • En entreprenöriell och agil arbetsmiljö
 • Sysselsättningen i ett företag som använder de mesta av sin vinst för att belöna konsulter och återinvestera i vår egen utveckling
 • Minimal byråkrati
 • Platt organisation - Möjlighet att delta och påverka bolagets strategi och beslut

 

Några ord från vara medarbetare

Patrik Hansson
Verksamhetskonsult och projektledare

"Min roll är som verksamhetskonsult och jag jobbar för närvarande i ett kombinerat uppdrag som projektledare och systemägare på IT-sidan hos en av våra större kunder. Jag har varit med på ENTEA:s resa sedan starten för fem år sedan och har haft chansen att bidra i flera spännande och vitt skilda projekt. Det jag uppskattar mest med ENTEA är mina vassa kollegor och möjligheten att vara med och forma företagets inriktning."

Olof Meyer
Senior SAP arkitekt

"Jag har under de senaste 20 åren jobbat i många olika roller med SAP som bas. Mitt nuvarande uppdrag för ett globalt tillverkande företag handlar mycket om att säkerställa framtagningen av nya SAP lösningar utifrån standard, globalt tänk och affärsnytta men också säkerställa att implementerade lösningar överensstämmer med design. Min resa på ENTEA startade för två år sedan och har varit enormt rolig och spännande. Vi är ett företag med en väldigt platt organisation där allas röst räknas, de flesta är väldigt seniora inom sina områden och att vi samtidigt har väldigt roligt gör inte saken sämre!"

Maria Smedbro
Senior SAP konsult

"Jag har en bakgrund inom ekonomi och som SAP användare. Sedan 20 år tillbaka arbetar jag som SAP FICO konsult och trivs bra då detta innebär nya utmaningar i varje projekt. Jag har ofta roller som länken mellan verksamheten och IT sidan hos en kund där exempelvis SAP ska implementeras/rullas in/rullas ut och där det behövs någon som både kan process och SAP. Att vara delaktig i olika projekt och inom många olika verksamhetsområden upplever jag som både stimulerande och utvecklande. Jag har varit anställd på ENTEA från start och jag trivs väldigt bra. På ENTEA är man en självklar del i företagets tillväxt då vi har en platt organisationsstruktur och stort kundfokus vilket passar mig utmärkt."

Anders André
Testledare och SAP konsult

"Jag sitter för närvarande på en roll hos en av våra större Göteborgskunder med projektledning och kvalitets-koordinering i ett systemimplementationsprojekt. En rolig roll i en mindre del av kundens organisation vilket gör att man får vara inblandad i många olika delar av både organisationen, processerna och systemet. För drygt ett år sedan började jag på ENTEA efter att tidigare arbetat 5 år på bland annat Retail- och Telecomkunder som SAP konsult inom sälj/logistikområdet på Accenture. 

Att gå från en sådan jätteorganisation till ett mycket mindre företag som ENTEA har varit väldigt kul och spännande! Den platta och dynamiska organisationen som ENTEA har är väldigt motiverande och bär många roliga utmaningar, där man på ett väldigt tydligt sätt kan vara med och påverka både sin egen, men även företagets riktning och utveckling."

Carina Wockatz
Senior SAP konsult

"Jag bytte arbetsinriktning från drygt 10 års erfarenhet inom sjukvården mot nu 20 års erfarenhet av SAP både som användare och konsult främst med fokus på FI/CO. Jag har deltagit i flera stora internationella SAP projekt och mindre lokala både på verksamhets- och IT sidan och ibland som en länk mellan verksamheten och IT. Idag arbetar jag i en roll inom finans i ett större utrullningsprogram hos en av våra stora kunder i Göteborg sedan ett par år tillbaka. Jag uppskattar att jobba i projektform och samspelet med andra människor, att jobba med problemlösning och skapa effektivitet. År 2014 började jag på ENTEA och kom närmast från Volvo Cars där jag arbetade i en verksamhetsroll inom finans. Jag uppskattar ENTEA's korta och snabba beslutsvägar, kompetenta kollegor och den gemytliga stämningen."

Magnus Olofsson
Senior SAP konsult

"Har en bakgrund som IT konsult och Custom-Fit golfklubbsbyggare, gav mig in i SAP branschen 2007. Arbetar som teknisk konsult inom SAP och arbetet är oftast mycket varierat och utmanande.Den tekniska utvecklingen inom SAP’s produkter går idag i ett oerhört tempo, vilket ställer stora krav på förmågan att hela tiden lära sig nya saker. Har jobbat med de flesta av produkterna inom SAP’s NetWeaver plattform hos både mindre och globala kundföretag. Har idag uppdrag som NetWeaver Expert hos en av våra större kunder i Göteborg.

Är en doer och tycker om att få saker att hända, gillar att jobba i team och utvecklas tillsammans med andra människor och att leverera med kvalitet. Har varit med på ENTEA’s resa sedan starten 2012 och jobbade innan dess på Logica som SAP konsult. Att vara anställd på ett mindre bolag ger möjlighet att vara med och påverka, både din personliga utveckling och företagets framtid och utveckling. Ofta diskuteras saker i grupp när strategiska beslut skall fattas och här är allas åsikter och idéer är värdefulla."

Vi söker just nu

Senior Konsult

 • Gedigen erfarenhet av managementkonsulting, affärssystem (främst SAP) eller Digitalisering
 • Erfarenhet av affärsutveckling, företrädesvis i en chefsposition
 • Erfarenheter från både större och mindre projekt och IT-implementeringar
 • God förmåga att analysera och förstå affärsprocesser
 • Som person bör du vara lyhörd, analytisk, konstruktiv och gilla att arbeta för våra kunders bästa
 • Du ska kunna arbeta i team såväl som individuellt
 • Förmåga att arbeta nära våra kunder
 • Resbarhet är önskvärt

 

Konsult

 • Några års erfarenhet som konsult eller ERP (främst SAP)
 • Erfarenhet av att arbeta i projekt
 • Intresse för och förmåga att förstå affärsprocesser
 • Du ska kunna arbeta i team såväl som individuellt
 • Önskan att bli en konsult med en stark T-profil
 • Resbarhet är önskvärt

   

Om du är intresserad vänligen kontakta:

Martin Karlsson, VD
Mail: martin.karlsson@entea.se
Telefon: +46 72 500 9080